DYSLEXIETHEORIE.NL| AUTO | MOTOR | SCOOTER

THEORIE SINDS 2000

TheorieCursus.nl ThuisTheorie

De beste theoriecursus voor scooter, auto en motor. Gewoon bij jou thuis!
Of op het strand, op de bank, vul eigenlijk zelf maar in. Waar jij wil kun je de theoriecursus volgen.

N

Auto theoriecursus.

N

Bromfiets theoriecursus.

N

Motor theoriecursus.

N

Wij hebben alle examenvragen.

N

Theoriecursus bij jou thuis.

N

100% slaaggarantie.

N

Also Theory courses in English.

N

También curso teórico en español.

Wat is thuistheorie

ThuisTheorie is dezelfde theoriecursus die je te zien krijgt als je een dagcursus zou volgen. Maar… uitgebreider en met heel veel CBR Examenvragen die je thuis alvast kunt doornemen.
Verder  volg je de cursus thuis, op vakantie, op de bank, op het strand, in de tuin…. Kortom waar je maar wil kun je onze theoriecursus volgen.

Wat heb ik nodig

Je kunt de cursus volgen op een telefoon, tablet, PC of laptop. Uiteraard moet je wel internet tot je beschikking hebben. Dat kan WIFI zijn, maar de je kunt de cursus ook buiten volgen met 4G.

Hoe vaak mag ik de cursus volgen

Voor het bedrag van 49 euro mag je de cursus 2 keer volgen. Let op: het mag, dus het is niet verplicht.

Ik heb Dyslexie

Als je een dyslexieverklaring hebt mag je de cursus onbeperkt volgen totdat je examen gaat doen. Wij vragen wel een kopie van de dyslexieverklaring aan ons te laten zien per mail of WhatsApp.

Van hoe laat tot hoe laat is de theoriecursus

In het weekend begint de cursus om 13.00 uur. Een vaste eindtijd hanteren wij niet. De eindtijd varieert per cursus. De ene keer worden er meer vragen gesteld dan de andere keer. De meeste cursussen eindigen ergens tussen de 18.00 en 19.30 uur.

Op doordeweekse dagen begint de cursus om 17.00 uur. Ook hier hanteren wij geen vaste eindtijd. Ga er vanuit dat de theoriecursus eindigt tussen 22.00 en 24.00 uur.

Ben ik verplicht de hele cursus te volgen

Wij zijn ons er van bewust dat de cursus best wel lang duurt. Niet iedereen kan het opbrengen om de hele middag of avond geconcentreerd de cursus te volgen. Daarom heb je ook 2 keer toegang tot de cursus. Wil je na ongeveer 3 of 4 uur stoppen met de cursus, dan kan dat. De volgende keer dat je de cursus volgt, begin je dan gewoon weer wat later.

Hoe bestel en betaal ik de cursus

In de bestelmodule kies je als eerste welke cursus je wil volgen. Dit kan auto, motor of scooter theorie zijn. Vervolgens kies je de 1e datum wanneer je de cursus wil volgen. Als je jouw keuze hebt gemaakt,, klik je op bestellen en reken je de theoriecursus af.

Wat is het verschil met een dagcursus in een lokaal

ThuisTheorie is precies hetzelfde als een dagcursus. Maar dan beter, veel beter zelfs! Je volgt de cursus lekker in je eigen omgeving. Waar je maar wilt. Niet om 4 uur in de ochtend uit huis vertrekken om op tijd te zijn om een uur of 4 a 5 in een klaslokaaltje te zitten! Sluit je laptop aan op je TV en volg de cursus LIVE op je eigen tv, of op je tablet, telefoon of laptop waar ter wereld dan ook. Het enige dat je nodig hebt is internet. Wifi hoeft niet eens! 4G is voldoende.

Tot slot

Wij willen dat alle informatie zo duidelijk mogelijk op de website staat. Merken wij dat sommige mensen dezelfde vraag stellen, voegen wij deze uiteraard gewoon toe op de website. Dit zodat jij zo duidelijk mogelijk vooraf geïnformeerd bent! Mocht je toch nog een vraag hebben die hier niet beantwoord is, gebruik dan ons contactformulier, bel ons of liever nog: stuur een WhatsApp.

Bestel hieronder jouw theoriecursus voor auto, motor of bromfiets

Kies een cursus, kies voor thuis en kies je datum.

Bestel hier de scootertheorie, kies je datum en klik op bestellen

motor theorie

Bestel hier de motortheorie, kies je datum en klik op bestellen

auto theorie

Bestel hier de autotheorie, kies je datum en klik op bestellen

Hoe laat begint de cursus?

In het weekend begint de cursus om 13.00 uur. Een vaste eindtijd hanteren wij niet. De eindtijd varieert per cursus. De ene keer worden er meer vragen gesteld dan de andere keer. De meeste cursussen eindigen ergens tussen de 18.00 en 19.30 uur.

Op doordeweekse dagen begint de cursus om 17.00 uur. Ook hier hanteren wij geen vaste eindtijd. Ga er vanuit dat de theoriecursus eindigt tussen 22.00 en 24.00 uur.

.

Hoe gaat het bestellen van een ThuisTheoriecursus?

Kies welke cursus je wil volgen: auto, motor of brommer. Kies dan jouw datum. Heb je jouw keuze gemaakt dan klik je op bestellen. Op deze pagina vul je jouw gegevens in. Daarna ga je betalen. Dat doe je door middel van Ideal, Paypal of met je creditcard. Mocht dit niet uitkomen, kun je het ook overmaken op onze bankrekening. Neem hiervoor even contact met ons op.

Heb je zelf al een examen gereserveerd?

Dat is mooi want uiteraard zit er geen examen bij een ThuisTheoriecursus. Ons advies is om zo snel mogelijk na de cursus het examen af te leggen bij het CBR. Plan de cursus en het examen dan ook goed!

Korting bij meer personen

Als je voor meer personen een theoriecursus besteld krijg je korting. Dat lijkt ons logisch.
Bestel je de ThuisTheoriecursus voor 2 personen krijg je 10 euro korting per persoon!
Bestel je de ThuisTheoriecursus voor 3 personen of meer krijg je 20 euro korting per persoon!

Bestel voor het juiste aantal personen en de korting wordt automatisch berekend.

Wat kost een theoriecursus

De ThuisTheorie kost 49 euro. Dat vind je nergens goedkoper! De ThuisTheoriecursus kost 49 euro per persoon. Bestel je voor meer personen krijg je korting.
Uiteraard is deze prijs exclusief het theorie-examen.

Ik wil de cursus volgen samen met een vriend(in).

Hoe moet ik dat aangeven en betalen? Als je de cursus samen met 1 of meer vrienden wil volgen, vul je van iedere cursist de voor en achternaam plus de geboortedatum in. De eventuele korting dan automatisch berekend.

Mijn ID of paspoort is verlopen

mag ik dan alsnog het examen afleggen? 100% nee! Op de dag van het examen dien je een geldige ID of paspoort te hebben. Als je geen geldig legitimatiebewijs kunt laten zien bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Restitutie van het examengeld wordt dan ook niet verleend.

Ik ben gezakt, wat nu?

Het slagingspercentage per cursus is uiteraard verschillend. Wij geven ruim 25 jaar theoriecursussen. In al die jaren zijn ruim 100.000 cursisten geslaagd. Het slagingspercentage is gemiddeld boven de 80 procent.
Zak je toch ondanks onze uitgebalanceerde cursus mag je de cursus overdoen. Hiervoor beantwoord je onze bevestigingsmail en voeg je jouw uitslagformulier toe als bijlage. Je geeft dan jouw gewenste cursusdatum aan ons door en je krijgt een nieuwe toegangscode van ons.

Let op aanvragen voor een herkansing zonder utslagformulier worden niet in behandeling genomen.

Ik heb dyslexie, faalangst of moeite met de taal

Dan mag je de theoriecursus net zo vaak volgen als jij nodig vind. Al doe je de cursus 10 keer. Uiteraard gaat alles in overleg met ons.

Moet ik mij voorbereiden?

Om eerlijk te zijn: Bijna niemand leert van tevoren! Als je mij vraagt of dat slim is moet ik eerlijk zeggen dat het handiger is om in ieder geval de verkeersborden en de voorrang goed door te nemen. Wij hebben hiervoor speciaal een website gemaakt: GratisTheorie.nl
Hier vind je een gratis cursus die je van te voren kunt doornemen. Lees daar de hoofdstukken over voorrang en verkeersborden goed door en je slagingskans wordt weer wat groter. Ook is daar een forum waar je jouw eventuele vragen kunt stellen.

Kunnen jullie het examen reserveren?

In principe reserveer je het theorie-examen zelf bij het CBR.
Wij kunnen eventueel ook het theorie-examen voor je reserveren.
Sowieso hebben wij over het algemeen veel eerder een theorie-examen beschikbaar dan het CBR.
De kosten voor een theorie-examen bedragen € 52,50.
Wil je dat wij een examen met extra tijd en oortjes voor je reserveren kost dit € 65,00.
Voor reserveringen stuur je ons een email door het contactformulier in te vullen.

Is de ThuisTheorie inclusief het examengeld?

Nee. De thuis theoriecursus is exclusief het examengeld.

Aanmelden theoriecursus

Genoeg gelezen? Meld je meteen aan voor een theoriecursus voor de bromfiets in Amsterdam!
Nog vragen? 06-21357457, bellen na 17.00 uur! Bij geen gehoor kun je een WhatsApp of Facebook bericht sturen, door de knoppen linksonder te grbruiken.
WhatsApp chat