DyslexieTheorie.nl, Dé theoriecursus voor leerlingen met dyslexie, faalangst, ADHD, PDD-NOS of leerproblemen.

Bromfiets theorie, auto theorie, motor theorie. Iedereen kan door onze theoriecursus.
Niet alleen voor mensen met dyslexie, leer- of leesproblemen. Maar een theoriecursus voor iedereen!
Wij verzorgen cursussen in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Enschede, Groningen, Hoogeveen, Leusden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Kies in het menu onder auto, motor of scooter jouw locatie. Daar vind je tevens onze adresgegevens.

Welke theoriecursussen bieden wij aan?

Wij bieden de volgende theoriecursussen aan

  • Scooter theorie, dagcursus en online
  • Auto theorie, dagcursus en online
  • Motortheorie, dagcursus en online

Omdat wij geen examens met extra tijd kunnen reserveren is iedere cursus die wij aanbieden zonder examen! De normale prijs van een theoriecursus is 79 euro. Volg je de cursus samen met 1 of meer vrienden krijg je per persoon een aantrekkelijke korting.
Je betaalt aan ons maar 1 keer voor de cursus en je mag de cursus dan net zo vaak volgen als je wil. Wil je de cursus 3 keer doen voordat je pas het theorie-examen gaat afleggen? Dat is geen enkel probleem. Je betaalt maar 1 keer.

Wij bieden 3 soorten cursussen aan:

  • Als 1e de dagcursus met daaropvolgend het examen. Op het bestelformulier zie je dan de juiste aanvangstijd en hoe laat het examen is. Reserveer dan bij het CBR een examen dat net zo laat is, of iets later..
  • Als 2e een dagcursus verdeelt over 2 dagen. De 1e dag begint om 3 of 4 uur in de middag tot circa 22.00 uur. De tweede dag begint in de ochtend tussen 07.30 en 09.00 uur. Deze duurt een paar uur en bevat een snelle herhaling van de vorige dag.
  • Als 3e de zondagscursus waarbij je het examen het beste kunt doen op de maandag erna. Het CBR is nooit open op zondag, dus het examen is dan op maandag.

Auto Theorie

Een uitgebreide theoriecursus voor de auto. Wij geven theoriecursussen sinds 1990!. Ervaring is bij ons volop aanwezig.

 

Motor Theorie

Eerst 6 keer zelf proberen bij het CBR? Veel gehoord: Ik rij al jaren auto, dus ik weet alles nog wel. Ok, probeer het dan maar met een theorieboek of online oefenvragen die niet up to date zijn. Of toch liever in 1 keer slagen door onze effectieve cursus?!?

Scooter Theorie

Wil je jouw scooter rijbewijs halen? Dan moet je eerst geslaagd zijn voor het theorie-examen. Examen mag je afleggen als je 15 1/2 of ouder bent. Met onze cursus ben je perfect voorbereid op het theorie-examen bij het CBR en ga je met een goed gevoel het examenlokaal in.

Theorie Online

Wie bieden een gratis online cursus aan voor de auto, motor en bromfiets. Kijk in het menu voor de online cursus van je keuze

 

Verdien extra korting!

Bestel een theoriecursus voor 2 personen en ontvang 25 euro korting per persoon!

Nog meer korting?

Bestel een theoriecursus voor 3 personen of meer en ontvang 39 euro korting per persoon! Nodig je vrienden en kennissen uit en profiteer

De korting word automatisch berekend als je een theoriecursus besteld.
Achteraf de korting verrekenen is niet mogelijk. De korting geldt niet voor aanbiedingen.

Klik hieronder op de plaats van jouw keuze om een brommer theoriecursus te bestellen

Klik hieronder op de plaats van jouw keuze om een auto theoriecursus te bestellen

Klik hieronder op de plaats van jouw keuze om een motor theoriecursus te bestellen

Wat is de prijs van een theoriecursus?

De normale prijs van onze cursussen is € 79,00.

Deze prijs is geldig voor auto, motor en scooter theorie en ZONDER het theorie-examen. Volg je de cursus samen met 1 of meerdere vrienden, kennissen, klasgenoten, collega’s, buurtgenoten of wie dan ook, krijg je per persoon een korting van € 25,00 en komt de cursusprijs op € 54,00 per persoon.

 


Wij zijn specialisten in het verzorgen van theorielessen sinds 1990!

Sinds 1990 geven wij theorielessen. In bijna 30 jaar tijd zijn er meer dan 100.000 cursisten door onze cursussen geslaagd.

FAQ

Hier een overzicht van vragen die ons vaak gesteld worden

Staat jouw vraag hier niet tussen, dan is de kans groot dat jouw vraag toch nog ergens anders op de website beantwoord wordt. Wij houden namelijk van duidelijkheid, overzichtelijkheid en eerlijke informatie. Wil je toch ergens antwoord op hebben klik dan op de knop hieronder…

Op welke dagen wordt de cursus gegeven?

Wij geven 7 dagen per week theoriecursussen door heel Nederland. Zowel voor auto theorie, motor theorie en scooter theorie.

Wat kost een theoriecursus?

Heel belangrijk om te weten natuurlijk. De normale prijs van onze cursussen is € 79,00.
De prijs is geldig voor auto, motor en scooter theorie. Volg je de cursus samen met 1 of meerdere vrienden, kennissen, klasgenoten, collega’s, buurtgenoten of wie dan ook, krijg je per persoon een korting van € 25,00 en komt de cursusprijs op € 54,00 per persoon.
Wij hebben ook regelmatig een aanbieding. In het bestelformulier zie je dan dat de prijs verlaagd is voor sommige cursussen naar  69 of soms zelfs 59 euro! De korting voor meerdere personen geldt dan niet.

Kan ik ook contant betalen?

Nee, de cursus kan alleen betaald worden door middel van iDeal.

Hoelang is een voldoende resultaat van het theorie-examen geldig?

Als je geslaagd bent, is deze uitslag anderhalf jaar geldig.

Is het slagingspercentage echt 100 procent?

Natuurlijk is het slagingspercentage geen 100 procent. Dat kan en bestaat niet. Ook geen 99,9 procent. Wie zoiets op zijn website durft te schrijven is een leugenaar en dat weten ze zelf ook.
Bij ons slaagt ongeveer 90 procent van de cursisten. En daar zitten veel mensen tussen met faalangst, leerproblemen, dyslexie, taalproblemen etc, etc.

En als ik toch zak na de cursus?

Als je toch zakt is er niets aan de hand. Je mag de cursus net zo lang gratis overdoen totdat je wel slaagt. Uiteindelijk wint toch iedereen het een keer van het cbr. Zoals deze dame in Zuid Korea die na 949 keer proberen eindelijk gwas geslaagd voor haar theorie-examen.

Ook jij kan in 1 keer slagen

Waarom zou jij niet in 1 keer kunnen slagen? Aan onze inzet zal het niet liggen. En jij wil toch ook graag slagen? Nou dan. Dan gaan we ervoor en gaan niet meer geld aan het CBR geven dan nodig is!

Is deze cursus voor iedereen?

Natuurlijk. Onze cursussen zijn niet alleen voor cursisten met faalangst of dyslexie. Iedereen kan deelnemen aan onze cursus en gewoon in 1 keer slagen.

WhatsApp chat